vineri, 16 mai 2014

15 ani de Danone in Romania

Buna dragilor.
Vreau sa va anunt ca Danone implineste 15 ani pe piata produselor de lactate de calitate din Romania. Haideti sa ne bucuram alaturi de ei si pe aceasta cale sa le multumim pentru munca prestata si rezultatul uimitor obtinut

.
Pun pariu ca nu stiati faptul ca Danone a pornit din dorinta lui Isaac Caraso, care ingrozit de numarul mare de copii suferinzi de boli intestinale a pus bazele unui iaurt cu baterii lactice, dar daca vreti sa aflati mai multe accesati site-ul (linkul e mai sus)

Ce mi-a placut cel mai mult la noul site danone? pai in primul rand prezentarea amanuntita a fiecarui produs in parte, in al doilea rand ne este prezentat si istoricul danone si in al treilea rand butonul Ai întrebări Deschide Danone, care te conduce de fiecare dată la o pagină în care poți pune întrebări, înscriindu-ți doar numele și emailul, urmând să primești în cel mai scurt timp posibil un răspuns de la un membru al echipei Danone. Interactivitatea cu iubitorii Danone este foarte utilă, comunicarea directă fiind de natură de a da încredere consumatorilor și de a arăta deschidere totală.

Si sa nu uitam de campania Danone se implica, o idee ingenioasa si minunata.

Am putea adauga informatii utile cu privire la folosirea iaurtului simplu sau a smantanei in retetele culinare de zi cu zi.
Va invit pe pagina Danone pentru a vedea calea laptelui de la ferma pe mesele noastre, a tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu